Παίκτης του Ολυμπιακού ο Χασάν. Συμφωνία με Μπράγκα

Η Μπράγκα και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν για τον Αιγύπτιο, Αχμέντ Χασάν που έπαιζε δανεικός.

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Χασάν. Συμφωνία με Μπράγκα

Ολυμπιακός και Μπράγκα συμφώνησαν και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αιγύπτιος είναι πλέον ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων. Ο Ολυμπιακός φέρεται να συμφώνησε με τη Μπράγκα για την απόκτηση του Αιγύπτιου.

Ο Αχμέντ Χασάν ήταν δανεικός από τη Μπράγκα και ήθελε όσο τίποτα άλλο να μείνει στο μεγάλο Λιμάνι και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και τις δύο φορές που έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα το έκανε με απόλυτη επιτυχία. Έτσι έχει κάθε λόγο να θέλει να μείνει σε έναν σύλλογο που εξελίσσεται και τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά γι' αυτόν.

Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς τον ήθελε στον Ολυμπιακό και γι' αυτόν τον ζήτησε και τον Ιανουάριο στο ρόστερ του και η διοίκηση βρήκε τη φόρμουλα με τη Μπράγκα και τον έφερε πίσω στην Ελλάδα. Το σημαντικό είναι πως ο Χασάν δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή του και την επιμονή του να τον πάρει ξανά στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Αχμέντ Χασάν έκανε τις διακοπές του στην Ελλάδα και βρέθηκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Το απόγευμα της Τρίτης (18/8) ο Αιγύπτιος επιθετικός έδωσε το παρών στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων».