ΑΕΚ: «Η Σφαξιέν απέρριψε την προσφορά για Χνιντ»

Η μεταγραφή του Νασίμ Χνιντ στην ΑΕΚ χάλασε την τελευταία στιγμή σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τυνησία.

ΑΕΚ: «Η Σφαξιέν απέρριψε την προσφορά για Χνιντ»

Μπορεί ο Νασίμ Χνιντ να βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και να περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο η μεταγραφή φαίνεται να χάλασε λόγω του οικονομικού.

Δημοσίευμα από την Τυνησία αναφέρει ότι η Σφαξιέν απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού και πως ο παίκτης επιστρέφει στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Το Diwan FM έμαθε ότι η Σφαξιέν απέρριψε την προσφορά της ΑΕΚ για την απόκτηση του αμυντικού Νασίμ Χνιντ. Σύμφωνα με τις πηγές μας, ο λόγος της άρνησης οφείλεται στην έλλειψη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Η ομάδα της πρωτεύουσας της Τυνησίας ζήτησε από τον παίκτη να επιστρέψει και να συμμετάσχει στην ομάδα και στην προετοιμασία».

Αυτό σημαίνει είτε ότι η μεταγραφή χάλασε οριστικά, είτε ότι η Σφαξιέν χειρίζεται επικοινωνιακά την υπόθεση για να αναγκάσει την ΑΕΚ να ανεβάσει την προσφορά της.

Εκτός από μια μικρή οικονομική διαφορά που δεν ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, υπάρχει και το θέμα με το ποσοστό μεταπώλησης, που ζητάει ο σύλλογος της Τυνησίας.

Η ΑΕΚ υποστηρίζει ότι δεν έχει προχωρήσει σε διαπραγμάτευση, παρά μόνο έστειλε τα έγγραφα προς υπογραφή με βάση αυτά στα οποία είχαν δεσμευτεί οι εκπρόσωποι του παίκτη.