Παναθηναϊκός: Μια εβδομάδα εκτός δράσης ο Καρλίτος

Ο Καρλίτος στραβοπάτησε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού της Τρίτης (18/08) στο Κορωπί και υπέστη διάστρεμμα ποδοκνημικής στο δεξί του πόδι.

Παναθηναϊκός: Μια εβδομάδα εκτός δράσης ο Καρλίτος

Πρόβλημα με τον Καρλίτος προέκυψε στον Παναθηναϊκό, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μια εβδομάδα λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Στη διάρκεια μιας άσκησης στην σημερινή προπόνηση ο Ισπανός επιθετικός στραβοπάτησε στο πόδι ενός συμπαίκτη του, υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και θα απουσιάσει για περίπου μια εβδομάδα.

Ο Καρλίτος έχει αποκτηθεί από τον Ιανουάριο, δεν έχει παίξει ακόμα, δεν τον έχει δει κανείς να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και στο «τριφύλλι» υπολογίζουν πάρα πολύ στην παρουσία του φέτος στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Άλλωστε υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ ως ο βασικός επιθετικός για τη νέα σεζόν, μια και είναι πολύ πιθανό ο Φεντερίκο Μακέντα να αποτελέσει παρελθόν.

Από εκεί και πέρα ο Ντάνι Πογιάτος συνέχισε την προετοιμασία της ομάδας του στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί.

Οι υπόλοιποι παίκτες των «πράσινων» έμειναν για 45 λεπτά στο γυμναστήριο, κάνοντας εναλλάξ ασκήσεις σε γκρουπ.

Στη συνέχεια βγήκαν στο γήπεδο όπου για περίπου μία ώρα έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα με τρεις διαφορετικές ασκήσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, ενώ θεραπεία έκανε ο Χατζηθεοδωρίδης.

Ο τελευταίος μάλιστα εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πολύ βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στα πλέι οφ, δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του και υπολογίζεται πως θα χάσει σχεδόν όλο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.