Συλλυπητήρια για Θεοδωρίδη από Μελισσανίδη, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Ξάνθη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη εξέδωσαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και η Ξάνθη. 

Συλλυπητήρια για Θεοδωρίδη από Μελισσανίδη, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Ξάνθη

Το δικό τους «αντίο» στον Σάββα Θεοδωρίδη που πέθανε σε ηλικία 85 ετών είπαν αρκετές ομάδες της Super League 1. Εκτός της συλλυπητήριας ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, προσωπικό μήνυμα έστειλε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε: «Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον χαμό του Σάββα Θεοδωρίδη. Υπήρξε μία από τις πλέον εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, που αγάπησε με πάθος και υπηρέτησε με αυταπάρνηση μέχρι το τέλος της ζωής του την αγαπημένη του ομάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό στη μνήμη του. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του! Φίλε Σάββα, καλό σου ταξίδι».

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη που σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή. Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» τις τελευταίες μέρες και σήμερα το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή».

Η ΠΑΕ Ξάνθη: «Το Δ.Σ. του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ και ο κ. Χρήστος Πανόπουλος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη όπως και στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Υπήρξε ένας άνθρωπος που υπηρέτησε για δεκαετίες ολόκληρες πιστά την ιδέα του Ολυμπιακού όσο λίγοι. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».