Αυτοί είναι οι τέσσερις μικροί της προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Τέσσερις πιτσιρικάδες που προέρχονται από την Ακαδημία του Ολυμπιακού έχει καλέσει ο Πέδρο Μαρτίνς για την πρώτη προπόνηση που θα γίνει στον Ρέντη, την Τρίτη.

Αυτοί είναι οι τέσσερις μικροί της προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Ξεκινάει αύριο η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο και έχει ενδιαφέρον ποιοι θα βρίσκονται στον Ρέντη στην πρώτη προπόνηση που θα γίνει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό το διάστημα που η ομάδα θα προπονείται στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη θα λάβουν μέρος και παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία. Δεν έχει κάνει πολλές κλήσεις ο Πέδρο Μαρτίνς όπως άλλα καλοκαίρια, διότι πλέον δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια, διότι πιέζει χρόνος για να είναι έτοιμη η ομάδα.

Την Τρίτη στον Ρέντη θα βρίσκεται ο Απόστολος Μαρτίνης, ο οποίος είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και επί της ουσίας πρόκειται για μέλος της πρώτης ομάδας, αφού είχε συμπεριληφθεί ακόμη και στην αποστολή για το Γουλβερχάμπντον.

Επίσης έχει ειδοποιηθεί ο Βασίλης Σουρλής, ο οποίος είναι 17 ετών και είναι μεσοεπιθετικός. Είχε λάβει μέρος και στην περσινή προετοιμασία του Ολυμπιακού και είναι ένα παιδί που το πιστεύουν αρκετά στον Ρέντη, αλλά οφείλει να το αποδείξει και ο ίδιος.

Από 'κει και πέρα θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα και οι δύο τερματοφύλακες. Ο λόγος για τον Ηλία Καραργύρη, ο οποίος είναι 18 ετών και επίσης θεωρείται μέλος της πρώτης ομάδας, αφού περισσότερο με αυτήν προπονείται.

Φυσικά από τον Ρέντη δεν θα λείπει ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος πήρε και παιχνίδια με την πρώτη ομάδα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο νεαρός πορτιέρε, μάλιστα δεν είναι μία απλή περίπτωση, αλλά ένα μεγάλο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό. Είναι ο τερματοφύλακας που πιστεύει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς και θεωρεί ότι έχει μπροστά του όλο το μέλλον για να κάνει σπουδαία καριέρα.