Τα τρία ανοικτά «μέτωπα» του Ολυμπιακού

Το δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου πιθανότατα θα επιφυλάξει τρεις μεταγραφικές κινήσεις, με το "μπακ απ" του Ραφίνια, τον βασικό αριστερό μπακ και τον εξτρέμ σε πρώτο πλάνο. Ο Μαρτίνς έχει στα χέρια του τη λίστα και αποφασίζει μαζί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού

Τα τρία ανοικτά «μέτωπα» του Ολυμπιακού

Είναι... περίεργες οι μέρες που διανύουμε, καθώς από το πουθενά μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται παίκτες στο "Ελ. Βενιζέλος". Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή με συλλόγους, μανατζαραίους και παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν. Ήδη ο Χολέμπας είναι στην Αθήνα και την Τρίτη (18/8) θα είναι κανονικά στον Ρέντη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Την Τετάρτη (19/8) αναμένεται στην Αθήνα ο Ραφίνια, ο οποίος λογικά θα χρειαστεί μερικές μέρες να κάτσει καραντίνα, καθώς θα έρθει από μία χώρα που ο Covid-19 έχει χτυπήσει... κόκκινο συναγερμό. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη τρία ανοικτά "μέτωπα" να κλείσει τις επόμενες μέρες...

Συγκεκριμένα, τον βασικό αριστερό μπακ με τον Τράουκο να επανέρχεται στο προσκήνιο από τους Περουβιανούς, αλλά και τους Ισπανούς να μιλάνε για τον Τζόναθαν Σίλβα της Λεγκανές. Επίσης, ο εξτρέμ παραμένει πάντοτε σε πρώτο πλάνο (οι Τούρκοι έγραφαν για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ και νυν της Αλ Ιτιχάντ, Γκάρι Ροντρίγκεζ), ενώ μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η υπόθεση του "μπακ απ" του Ραφίνια. Αυτή τη στιγμή πίσω από τον Ραφίνια είναι μόνο ο... Ανδρούτσος και ο Ραντζέλοβιτς, δηλαδή δύο λύσεις ανάγκης.

Ο Γκασπάρ έχει αποχωρήσει, ο Τοροσίδης είναι άγνωστο τι θα κάνει την επόμενη χρονιά και κατ' επέκταση ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει μόνο τον Βραζιλιάνο πρώην άσο της Μπάγερν Μονάχου και της Φλαμένγκο για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του τη λίστα με όλους τους υποψήφιους στόχους και παράλληλα είναι σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση για τις καλύτερες δυνατές επιλογές.