Ολυμπιακός: Στον δρόμο για την Ελλάδα ο Χολέμπας (pic)

Ο Χοσέ Χολέμπας έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση του. 

Ολυμπιακός: Στον δρόμο για την Ελλάδα ο Χολέμπας (pic)

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού αναμένεται τις επόμενες ώρες ο Χοσέ Χολέμπας. Ο αριστερός, ακραίος οπισθοφύλακας θα επιστρέψει μετά από έξι χρόνια στους Πειραιώτες και δεν μπορεί να κρύψει τη... χαρά του. Και αυτό γιατί με φωρογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε τα αεροπορικά εισιτήρια!

Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με τον αριστερό μπακ, που αγωνιζόταν στην Γουότφορντ και απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η επιστροφή του παίκτη στο μεγάλο λιμάνι. Οι δύο πλευρές ήταν σε ανοιχτή γραμμή τις προηγούμενες ημέρες και βρέθηκε η χρυσή τομή της συμφωνίας.

Ο Χολέμπας αγωνίστηκε στη Ρόμα και 150 φορές με τη φανέλα της Γουότφορντ στο υψηλό επίπεδο της Premier League. Παρά τα 36 του χρόνια, ο Χολέμπας είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σίγουρα μπορεί να ενισχύσει τα άκρα των «ερυθρόλευκων».

Στον Πειραιά αγωνίστηκε 4 διαδοχικές σεζόν, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδος. Στις 30 Αυγούστου θα έχει την ευκαιρία να προσθέσει ακόμη ένα Κύπελλο Ελλάδας στον ενεργητικό του.

Δείτε εδώ: