Σίγουροι οι Περουβιανοί για επιστροφή Ολυμπιακού σε Τράουκο

Ο Ολυμπιακός είχε "παγώσει" την υπόθεση του Μιγκέλ Τράουκο, δίχως όμως να την "κάψει" τελείως. Οι Περουβιανοί βλέπουν δυναμικό "come back" των πρωταθλητών Ελλάδας για τον αριστερό μπακ της Σεντ Ετιέν.

Σίγουροι οι Περουβιανοί για επιστροφή Ολυμπιακού σε Τράουκο

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει μετά τον Χολέμπας να κλείσει άλλον έναν αριστερό μπακ, ίσως και μέσα στην εβδομάδα. Το "ΦΩΣ" έχει αναδείξει τον Τζόναθαν Σίλβα της Λεγκανές εδώ και μερικές μέρες ως μία από τις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, αμέσως μετά το "πάγωμα" των διαπραγματεύσεων με τη Σεντ Ετιέν για τον Μιγκέλ Τράουκο.

Ωστόσο, στο Περού, στην πατρίδα δηλαδή του μπακ των "στεφανουά", ξαναβάζουν δυναμικά στο προσκήνιο τον Ολυμπιακό το τελευταίο 48ωρο. Εκφράζεται μία σιγουριά ότι οι Πειραιώτες θα επανέλθουν για την απόκτησή του και θα κάνουν άμεσα μία νέα κίνηση προς την γαλλική ομάδα, ώστε να καλυφθεί η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Ο Τράουκο από την πλευρά του θέλει να φύγει από το "Ζοφρουά Γκισάρ", καθώς βλέπει ότι δεν υπολογίζεται από τον Κλοντ Πιελ. Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ως... δώρο εξ' ουρανού για τον παίκτη και ξαφνικά η Σεντ Ετιέν αντί να βοηθήσει στο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, προσπαθεί να βάλει κάποια οικονομικά εμπόδια, τα οποία φέρεται να έχουν προκαλέσει τον εκνευρισμό του ποδοσφαιριστή.

Από τον Ολυμπιακό πάντως για την ώρα δεν προκύπτει κάτι περί επιστροφής στο θέμα του Τράουκο. Ακόμα θεωρείται μία υπόθεση που είναι στον "πάγο". Το αν θα επανέλθει ή όχι στο προσκήνιο (όπως ισχυρίζονται οι Περουβιανοί), αυτό είναι κάτι που θα το δούμε εντός της εβδομάδας.