Βλέπει και Γουιντάρα ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς ο δεξιός μπακ της Μπελγράνο ενδιαφέρει την ομάδα του Πειραιά που αναζητά παίκτη για το δεξί της άκρο.

Βλέπει και Γουιντάρα ο Ολυμπιακός

Ακόμα ένα όνομα προστέθηκε στη μακριά λίστα του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά από την Αργεντινή προέρχεται ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των «ερυθρόλευκων». Στο μεγάλο Λιμάνι θέλουν να ενισχύσουν και το δεξί άκρο της άμυνας τους και ο Τομάς Γουιντάρα φέρεται να βρίσκεται στα υπόψη τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αργεντινή ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μπελγράνο βρίσκεται στα υπόψη των Πειραιωτών και φέρεται να έχει γίνει κουβέντα ανάμεσα στις δύο ομάδες για την περίπτωση του. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε έχει στο… στόχαστρο του και τον Κριστιάν Λέμα από τη Μπελγράνο.

Ο Τόμας Γουιντάρα έχει κάνει 18 συμμετοχές κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου με τη φανέλα της Μπελγράνο. Η βασική του θέση είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και ευχέρεια τόσο ως δεξί στόπερ, όσο και ως αριστερό.

Στο 1,2 εκατ. ευρώ υπολογίζεται η αξία του. Ο Γουιντάρα, πάντως έχει συμβόλαιο με τη Μπελγράνο ως το καλοκαίρι του 2021. Είναι σημαντικό, πάντως πως πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει σε πολλές διαφορετικές θέσεις και τέτοιου είδους παίκτες είναι απαραίτητοι σε κάθε προπονητή.