Ο Χολέμπας και οι μπακ του Ολυμπιακού

Τι γίνεται στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Χοσέ Χολέμπας έρχεται στην Αθήνα να τελειώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Ποιες οι άλλες λύσεις.

Ο Χολέμπας και οι μπακ του Ολυμπιακού

Με τον Χοσέ Χολέμπας ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια και έρχεται για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά. Οι "ερυθρόλευκοι" επιχειρούν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στην αριστερή πλευρά και με την προσθήκη του 36χρονου μπακ γίνεται απλά μόνο η αρχή.

Στον Πειραιά δεν σκοπεύουν να μείνουν μόνο με τον Χολέμπας στην αριστερή τους πλευρά. Ο διεθνής αριστερός μπακ έρχεται και δεν προορίζεται για βασική επιλογή. Οι "ερυθρόλευκοι" θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για τα άκρα τους και με τον Χολέμπας να συμπληρωθεί το παζλ.

Ο Τζόναθαν Σίλβα της Λεγανές είναι μία λύση. Όπως σας έχει γράψει το "ΦΩΣ" είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και μάλιστα έχουν γίνει επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. Οι Πειραιώτες έχουν καλή σχέση με το σύλλογο της Μαδρίτης που δεν θα σταθεί εμπόδιο και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη.

Ο Τράουκο δεν έχει βγει από τη λίστα, αλλά πλέον έχει υποχωρήσει αρκετά η περίπτωση του. Με τον Περουβιανό μπακ πράγματι έφτασε πολύ κοντά ο Ολυμπιακός. Για να είμαστε και πιο σωστοί με την πλευρά του παίκτη τα βρήκαν οι "ερυθρόλευκοι", αλλά τα "παιχνίδια" της Σεντ Ετιέν τους ανάγκασαν να κάνουν πίσω.

Όσον αφορά στον Λεονάρντο Κούτρη είναι στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά και αυτό δεν αλλάζει. Ο Έλληνας μπακ είναι τραυματίας έχοντας υποστεί ρήξη χιαστού και έχει μπροστά του 1,5 μήνα για να γυρίσει στη δράση, επομένως ο Ολυμπιακός θέλει να είναι ήδη καλυμμένος στη θέση.