Ολυμπιακός: Ιταλοί και Άγγλοι για Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά έχει εκτοξεύσει την αξία του και ήδη ασχολούνται με αυτόν σημαντικοί σύλλογοι από την Ιταλία και την Αγγλία.

Ολυμπιακός: Ιταλοί και Άγγλοι για Καμαρά

Η πώληση του Κώστα Τσιμίκα προκάλεσε μεγάλο ντόρο στην Ευρώπη και ακόμη δεν έχει κοπάσει μάλιστα. Ο Έλληνας μπακ, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός από το ρόστερ του Ολυμπιακού που απασχολεί ευρωπαϊκούς συλλόγους. Είναι αρκετοί αυτοί που μπορεί να φέρουν πρόταση στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος είναι και πολύ σημαντικός για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακό. Ο Αφρικανός έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του και θεωρείται ένας σπουδαίος χαφ. Και γι' αυτόν τα παιχνίδια της Ευρώπης ήταν η βιτρίνα. Εκεί βεβαιώθηκαν όσοι τον είχαν στο μάτι πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Η πραγματικότητα είναι πως για τον Μαντί Καμαρά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση στην πλατεία Αλεξάνδρας. Κανείς ακόμη δεν έχει χτυπήσει με επίσημο τρόπο την πόρτα του Ολυμπιακού για να προχωρήσει το θέμα του Αφρικανού.

Από την άλλη υπάρχουν σύλλογοι που τον έχουν στα υπόψη τους. Μίλαν και Ρόμα έχουν καρατσεκάρει τον Μαντί Καμαρά και έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη. Θεωρούν πως είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά και το έδειξε στα ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού. Στο… κόλπο, ωστόσο υπάρχει και η Νιούκαστλ, η οποία είναι μία ομάδα με μεγάλη οικονομική άνεση και μπορεί να φτάσει σε μεγάλα νούμερα για τον Αφρικανό. Προς το παρόν όλα αυτά είναι ενδιαφέρον και όχι πρόταση!