O Ουζουνίδης βιάζεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον 4 παικτών

Γιατί «καίγεται» ο Ουζουνίδης να ξεκαθαρίσει το μέλλον των Βράνιες, Σιμόες, Μασούντ, Κονέ στην ΑΕΚ.

O Ουζουνίδης βιάζεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον 4 παικτών

Σήκωσε μανίκια ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Βρέθηκε σήμερα (29/5) στα Σπάτα όπου ξεναγήθηκε στον χώρο και είχε συνεργασία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Έπειτα πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, όπου συνέχισε κι εκεί τις επαφές του με τους διοικούντες τον «Δικέφαλο». Σχεδίασαν τα πλάνα τους ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, αλλά και τις καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Τον Μαρίνο πρωτίστως τον απασχολεί τι θα γίνει με τις εκκρεμότητες. Δηλαδή για την παραμονή ή όχι των Βράνιες, Σιμόες, Μασούντ, Κονέ.

Των δύο πρώτων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται του χρόνου το καλοκαίρι αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ανανέωσής τους από την ΠΑΕ. Θέλει λοιπόν να ξέρει ο προπονητής ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα υπολογίζει στους ποδοσφαιριστές. Διότι αν δεν δεχθούν να ανανεώσουν, τότε είναι πολύ πιθανό να βγούνε στο... σφυρί.

Η πάγια τακτική της ΑΕΚ είναι, είτε να πουλάει τους παίκτες που δεν ανανεώνουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, είτε να τους αφήνει στον πάγκο (τα παραδείγματα των Βάργκας, Πατίτο, Ανέστη είναι πρόσφατα).

Γι’ αυτό λοιπόν ο Ουζουνίδης θέλει να ξέρει τι γίνεται με τους Σιμόες, Βράνιες. Από εκεί και πέρα οι Μασούντ, Κονέ είναι δύο περιπτώσεις που κι αυτές πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Αν δηλαδή ενεργοποιηθεί η οψιόν στο συμβόλαιο του πρώτου και αν θα ανανεωθεί ο δανεισμός (ή θα προκύψει αγορά των δικαιωμάτων) του δεύτερου. Για τον Κονέ φαίνεται να επείγονται περισσότερο οι «κιτρινόμαυροι».