Μπλέκουν Γκερέρο - Τσούμιτς με Τζόναθαν Σίλβα και Ολυμπιακό

Στην Ισπανία εξακολουθούσαν να λένε την Παρασκευή (14/8) ότι ο Τζόναθαν Σίλβα είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και οι Ίβηρες βάζουν στο "κόλπο" τον Γκερέρο και τον Τσούμιτς στις διαπραγματεύσεις με την Λεγκανές.

Μπλέκουν Γκερέρο - Τσούμιτς με Τζόναθαν Σίλβα και Ολυμπιακό

"Συναγερμός" στην Μαδρίτη για τον Τζόναθαν Σίλβα και τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ εμφανίζεται να είναι πολύ ψηλά στη λίστα των "ερυθρόλευκων" και μάλιστα στην Ισπανία ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε διαρκείς επαφές με την Λεγκανές για την απόκτησή του. Ο Σίλβα που μπήκε δυναμικά στην επικαιρότητα, αποτελούσε ούτως ή άλλως μία περίπτωση που εξέταζαν οι Πειραιώτες, ακόμα και όταν βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με τη Σεντ Ετιέν.

Την Παρασκευή (14/8) πάντως οι Ισπανοί έδιναν και μία άλλη διάσταση στην υπόθεση. Όπως για παράδειγμα ότι η Λεγκανές τον κοστολογεί με 2-2,5 εκ. ευρώ και κάπου εκεί στη συζήτηση μπλέκονται δύο παίκτες που βρίσκονται στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Στην Μαδρίτη βάζουν στο "κόλπο" τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και τον Νίκολα Τσούμιτς! Για τον Τσούμιτς υπάρχει ενδιαφέρον, ενώ για τον Γκερέρο επίσης δεν θα ήταν καθόλου αρνητικοί στην Λεγκανές να τον είχαν και την επόμενη σεζόν στην ομάδα τους.

Υπάρχει λοιπόν η αίσθηση ότι η όποια απόσταση υπάρχει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Λεγκανές στις συζητήσεις, μπορεί να πέσει στο τραπέζι ένας από τους Γκερέρο ή Τσούμιτς για να μην πάρει μόνο χρήματα η ισπανική ομάδα. Για παράδειγμα, ο Γκερέρο ναι μεν θα είναι στην "πρώτη" της 18ης Αυγούστου ενόψει της νέας σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει κιόλας στο ρόστερ.

Όσο για τον Τσούμιτς; Θα τον "τσεκάρει" ο Μαρτίνς στην προετοιμασία, αλλά οι Ισπανοί θεωρούν ότι ο Σέρβος μπορεί να αποτελέσει ένα δυνατό διαπραγματευτικό "ατού" (ως δανεικός για έναν χρόνο) στις συζητήσεις Ολυμπιακού - Λεγκανές για τον Τζόναθαν Σίλβα.

Είναι λοιπόν μία υπόθεση που θα ξεκαθαρίσει σύντομα, καθώς μην ξεχνάμε ότι τον Τράουκο της Σεντ Ετιέν ο Ολυμπιακός μπορεί να τον "πάγωσε", αλλά μπορεί να κάνουν πίσω οι "στεφανουά" και να αλλάξουν τα δεδομένα στην υπόθεση του αριστερού μπακ.