«Πρεμιέρα» σήμερα για το Volos TV

Η βολιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την λειτουργία ιντερνετικής τηλεόρασης, που ξεκινά μεταδόσεις στο αποψινό φιλικό με τον Ατρόμητο

«Πρεμιέρα» σήμερα για το Volos TV

Η ΠΑΕ Βόλος έχει προχωρήσει στη δημιουργία ιντερνετικής τηλεόρασης, η οποία θα κάνει «πρεμιέρα» απόψε στο φιλικό της ομάδας με τον Ατρόμητο.

Μάλιστα με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρθηκε στο εγχείρημα του Volos Tv και έδωσε υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας για διαρκή εξέλιξη του όλου πρότζεκτ, το οποίο έχει ίδια χαρακτηριστικά με εκείνο του PAOK TV.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρεμιέρα σήμερα για το Volos TV, όπου στις 7.00 μ.μ. θα μεταδώσει σε ζωντανή μετάδοση από το Πανθεσσαλικό στάδιο την φιλική αναμέτρηση Βόλος – Ατρόμητος.

Κάθε αρχή και δύσκολη, λοιπόν, και αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση για το διαδικτυακό κανάλι του Βόλου.

Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ Βόλος ζητάει εκ των προτέρων της κατανόηση των φίλων του ποδοσφαίρου που θα παρακολουθήσουν ζωντανά τη σημερινή φιλική αναμέτρηση, για τυχόν προβλήματα παρουσιαστούν.

Υπόσχεται δε, ότι στα επόμενα φιλικά της ομάδας που θα μεταδοθούν ζωντανά από το Volos TV, η μετάδοση θα γίνει στα πρότυπα των αγώνων της Σούπερ Λίγκας, χρησιμοποιώντας 5 κάμερες, ριπλέι, γραφικά κτλ.

Άλλωστε στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ Βόλος είναι το Volos TV να εξελίσσεται διαρκώς. Και αυτό είναι υπόσχεση.

Θυμίζουμε ότι για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη σημερινή φιλική αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο, μπορούν να πατήσουν ΕΔΩ, ώστε να συνδεθούν με το Volos TV.

Τέλος, ενημερώνουμε τους φίλους του ποδοσφαίρου που θα παρακολουθήσουν ζωντανά τον σημερινό αγώνα, ότι η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 6.40 μ.μ. με το pregame».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας