"Παγώνει" (προς το παρόν) του Τράουκο στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός είχε σχεδόν κλεισμένη τη μεταγραφή του Μιγκέλ Τράουκο από την Σεντ Ετιέν, αλλά προς το παρόν τη "παγώνει" και όλα είναι ανοικτά αν θα τον αποκτήσει ή όχι. 

"Παγώνει" (προς το παρόν) του Τράουκο στον Ολυμπιακό!

Σε μία μεταγραφή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, αν δεν πέσουν οι υπογραφές. Η περίπτωση του Μιγκέλ Τράουκο εμφανιζόταν σχεδόν κλεισμένη για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονταν από την Γαλλία και το Περού. Η Σεντ Ετιέν μάλιστα έφτασε στο σημείο να μην τον υπολογίζει ούτε για τα φιλικά, λόγω των συζητήσεων με τους "ερυθρόλευκους".

Εκεί λοιπόν που όλα έδειχναν ότι ο Περουβιανός αριστερός μπακ είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν η περίπτωσή του "παγώνει" και πλέον όλα είναι ανοικτά για το αν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή ή όχι.

Η αλήθεια είναι ότι η Σεντ Ετιέν είναι αρκετά σκληρή στις διαπραγματεύσεις της. Με τον παίκτη υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία, αλλά ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με τον γαλλικό σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει μέχρι τον... Οκτώβριο πότε θα αποφασίσει η Σεντ Ετιέν να πουλήσει τον παίκτη και για αυτό το λόγο ούτως ή άλλως εξέταζε και άλλους αριστερούς μπακ για παν ενδεχόμενο, με τον Αργεντινό Τζόναθαν Σίλβα της Λεγκανές να είναι από τα τελευταία ονόματα που έχουν προκύψει.

Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν λέμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" απέσυραν το ενδιαφέρον τους, αλλά για την ώρα το "παγώνουν" το θέμα, εξετάζοντας προφανώς και άλλες λύσεις. Εκτός πια κι αν η Σεντ Ετιέν κάνει πίσω και δεν προβάρει ξαφνικά εμπόδια, έχοντας ως σκοπό να πάρει περισσότερα χρήματα απ' όσα απαιτούσε αρχικά!