Το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Δερμάτη

Στο Κοιμητήριο του Σχιστού παρουσία πλήθος κόσμου έγινε η κηδεία του Αντώνη Δερμάτη που φόρεσε επί σειρά ετών τη φανέλα του Απόλλωνα και αγωνίστηκε για μία διετία στον Ολυμπιακό.

Το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Δερμάτη

Στις 12 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο του Σχιστού έγινε η Κηδεία του Αντώνη Δερμάτη. Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο «αντίο» σε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίστηκε επί σειρά ετών με τη φανέλα του Απόλλωνα, ενώ φόρεσε την ερυθρόλευκη τη διετία που στον πάγκο του Ολυμπιακού καθόταν ο Μάρτον Μπούκοβι.

Ο Αντώνης Δερμάτης γεννήθηκε το 1936 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Άρη Νίκαιας, ενώ τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε φορώντας τη φανέλα του Απόλλωνα. Με τον Μάρτον Μπούκοβι στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού έκανε πολλές συμμετοχές με την ερυθρόλευκη, ενώ επτά φορές αγωνίστηκε και με το εθνόσημο στο στήθος.

Χαρακτηριστικό του πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής ήταν είναι το γεγονός πως έσπευσε αρκετός κόσμος από τον χώρο του ποδοσφαίρου στο Κοιμητήριο του Σχιστού για το τελευταίο «αντίο». Από τον Ολυμπιακό βρέθηκαν οι Δαρίβας, Σάββας Παπάζογλου, Κοττάκης και Χτενάς.

Επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Αριστείδης Καμάρας, συμπαίκτης του επί σειρά ετών και ο Γιώργος Κοττάκης. Αμφότεροι μίλησαν για τα κατορθώματα του στον αγωνιστικό σε δύσκολες περιόδους, αλλά και για το εξαίρετο του χαρακτήρα του.