«Πρόταση ο Ολυμπιακός στη Λεγκανές για τον Τζόναθαν Σίλβα»

Ο... κακός χαμός γίνεται για τον αντικαταστάτη του Τσιμίκα στον Ολυμπιακό, με τον Τζόναθαν Σίλβα της Λεγκανές να είναι το τελευταίο όνομα που προστίθεται στη λίστα, σύμφωνα με τους Ισπανούς. 

«Πρόταση ο Ολυμπιακός στη Λεγκανές για τον Τζόναθαν Σίλβα»

Ο Ολυμπιακός κινείται ταχύτατα για να κλείσει αριστερό και δεξιό μπακ, έτσι ώστε έως την άλλη εβδομάδα να τους έχει φέρει στην Ελλάδα και να ξεκινήσουν στις 18 Αυγούστου την προετοιμασία τους για την επόμενη σεζόν.

Ο Μιγκέλ Τράουκο της Σεντ Ετιέν και ο Ράφαελ της Λιόν εμφανίζονται να είναι οι δύο βασικοί "στόχοι" για τα αριστερά και δεξιά άκρα της άμυνας αντίστοιχα. Ωστόσο, στην Ισπανία εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/8) ένα νέο όνομα.

Πρόκειται για τον 26χρονο αριστερό μπακ της Λεγκανές, Τζόναθαν Σίλβα, ο οποίος είχε μετακομίσει πέρσι στην Μαδρίτη από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έναντι 2,7 εκ. ευρώ. Ο Αργεντινός ήταν φέτος από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Δημήτρη Σιόβα, έχοντας 4 ασίστ και 2 γκολ σε 36 παιχνίδια.

Στην Ισπανία λοιπόν υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός εκτός από την Σεντ Ετιέν για τον Τράουκο, έχει καταθέσει πρόταση και στην Λεγκανές (έχει υποβιβαστεί στη Segunda Division) για τον Σίλβα. Μάλιστα, λένε ότι η πρόταση αγγίζει τα 2 εκ. ευρώ, με τη χρηματιστηριακή αξία του παίκτη να είναι στα 3,5 εκ. ευρώ.