Παναθηναϊκός: Ευκαιρία για Ίσλα, αλλά...

Τον 33χρονο Χιλιανό δεξιό μπακ Μαουρίσιο Ίσλα θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Παναθηναϊκός και ποντάρει στην έλλειψη ενδιαφέροντος μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων.

Παναθηναϊκός: Ευκαιρία για Ίσλα, αλλά...

Όλη η προσοχή των επιτελών του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό πεδίο έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση του Μαουρίσιο Ίσλα. Ο Χιλιανός δεξιός μπακ που έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε αποτελεί τον διακαή πόθο του τεχνικού διευθυντή Τσάβι Ρόκα που θέλει και για λόγους γοήτρου να κλείσει μια σημαντική συμφωνία το φετινό καλοκαίρι.

Στα υπέρ των πράσινων καταγράφεται το γεγονός πως ο Ίσλα προέρχεται από μετριότατη σεζόν στην Φενέρ με συνέπεια να μην προκύπτει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από Ευρωπαϊκούς συλλόγους για την απόκτησή του. Περισσότερο από τη Λατινική Αμερική έχει προτάσεις που για την ώρα δεν συγκινούν τον παίκτη. Επιπλέον, στα 33 του χρόνια δέχεται κρούσεις για μονοετές συμβόλαιο ή στην καλύτερη για 1+1 χρόνια, τη στιγμή που οι πράσινοι έβαλαν στο τραπέζι πρόταση χρονικής διάρκειας 2+1 ετών.

Στην πραγματικότητα το ντιλ θα είχε κλείσει αν ο Τσάβι Ρόκα είχε στη διάθεσή του στοιχειωδώς επαρκές μπάτζετ για να διαπραγματευτεί με πρώην διεθνή παίκτη, έστω και στη φάση της καριέρας του που τα καλά χρόνια έχουν περάσει προ πολλού. Ακόμα και έτσι, για τους λόγους που προαναφέραμε ο Παναθηναϊκός παραμένει γερά στο παιχνίδι και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζει ο κόουτς Ντάνι Πογιάτος αν μπορεί να υπολογίζει στον Ίσλα.