ΠΑΟΚ: Φιλικό με τον Βόλο και αναμένουν την κλήρωση του Champions League

Στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους στο Πήλιο με φιλικό με τον Βόλο και αναμένουν την κλήρωση της Δευτέρας (10/8) στη Νιόν για να μάθουν ποιον θα αντιμετωπίσουν από τις Μπεσίκτας, Βικτόρια Πλζεν και Ραπίντ Βιέννης.

ΠΑΟΚ: Φιλικό με τον Βόλο και αναμένουν την κλήρωση του Champions League

Με το φιλικό της Δευτέρας (10/8) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (18:00) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Πήλιο, με τους Θεσσαλονικείς να συνεχίζουν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία.

Το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ πάντως αναζητά ακόμα δύο αντιπάλους για φιλικά προετοιμασίας μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς που θα είναι για τα προκριματικά του Champions League στις 25 ή 26 του μήνα.

Το ποιον θα αντιμετωπίσει θα το μάθει στην κλήρωση της Δευτέρας (10/8) στη Νιόν και θα τεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των Μπεσίκτας, Βικτόρια Πλζεν και Ραπίντ Βιέννης.

Από κει και πέρα, το πρωί της Τρίτης (11/8) οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον κορονοϊό με αυτά της περασμένης Πέμπτης να είναι αρνητικά. Μια ανησυχία πάντως υπάρχει μετά το κρούσμα με το Στοχ και ενός ακόμα που δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του.