ΑΕΚ: Aνακοίνωσε τον Καρακλάγιτς

Η ΑΕΚ επισημοποίησε την ένταξη του 20χρονου Σέρβου εξτρέμ Πέταρ Καρακλάγιτς στο δυναμικό της για τα επόμενα 5 χρόνια

ΑΕΚ: Aνακοίνωσε τον Καρακλάγιτς

Στην ανακοίνωση ότι ο Πέταρ Καρακλάγιτς θα είναι παίκτης της για την επόμενη 5ετία προχώρησε η ΑΕΚ.

Ο 20χρονος, Σέρβος, αριστερός εξτρέμ, που κατέφθασε, την Πέμπτη, στην Αθήνα, οδικώς, από την πατρίδα του, υπέγραψε ως το 2025. Είχε προηγηθεί συνάντηση του με τον (συμπατριώτη του) και τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης», Ίλια Ίβιτς.

Ο νεαρός Βαλκάνιος (ύψος 1.80μ), που αγωνίζοταν από τον περασμένο Ιανουάριο στη σερβική Προλετέρ, είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ πέρασε και τα απαραίτητα ιατρικά πριν «πέσουν» οι υπογραφές.

Ο 20χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ίλια Ίβιτς, που όχι μόνο εισηγήθηκε την απόκτησή του, αλλά ταξίδεψε στην Σερβία και συναντήθηκε με την οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή, ώστε να κερδίσει την μάχη της απόκτησης του.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Πέταρ Καρακλάιτς από την FK Proleter Novisad, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Σερβίας. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα μας, μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 69, που ήταν και το πρώτο νούμερο φανέλας της μέχρι σήμερα ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο γεννημένος στο Βελιγράδι την 1η Φεβρουαρίου 2000 Σέρβος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την Προλετέρ τον περασμένο Ιανουάριο προερχόμενος από τις Ακαδημίες της ΦΚ Βόζντοβατς και πρόλαβε να αγωνιστεί σε εννιά αγώνες (τις οχτώ ως βασικός) στη Σούπερ Λίγκα της Σερβίας με τρεις ασίστ. Στις περισσότερες συμμετοχές του αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ, ενώ έχει παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Πέταρ, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Καλή επιτυχία σε αυτό το σπουδαίο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής σου καριέρας!»