"Κάθεται" στο συμβόλαιό του ο Εμενίκε!

Κακό μπελά φαίνεται πώς βρίσκει ο Ολυμπιακός με τον Νιγηριανό επιθετικό, ο οποίος έχει ενημερώσει τους εκπροσώπους του ότι για να φύγει από τους “ερυθρόλευκους” θα πρέπει να βρει ένα συμβόλαιο ισάξιο με αυτό που παίρνει στην Ελλάδα!

"Κάθεται" στο συμβόλαιό του ο Εμενίκε!

Δεν θα έχει εύκολα ξεμπερδέματα ο Ολυμπιακός με τον Εμάνουελ Εμενίκε. Κι εδώ που τα λέμε, έχουν δίκιο στον Πειραιά που ισχυρίζονται ότι δεν είναι μόνο το κομμάτι των μεταγραφών για την ενίσχυση της ομάδας που είναι υπεραπαραίτητο, αλλά σημαντικότατο ρόλο στον καταρτισμό του νέου ρόστερ παίζει και ο τομέας των αποχωρήσεων.

Είδε κι έπαθε ο σύλλογος για να στείλει τον Εμενίκε στην Λας Πάλμας την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου. Για την ακρίβεια, ξαφνιάστηκαν στο λιμάνι όταν πληροφορήθηκαν ότι η ισπανική ομάδα έκανε κρούση για τον δανεισμό του Νιγηριανού και μάλιστα καλύπτοντας ένα σημαντικότατο μέρος του συμβολαίου του.

Ο Εμενίκε δεν έπαιξε λεπτό όμως στα Κανάρια Νησιά, τσακώθηκε με αρκετά μέλη της διοίκησης του συλλόγου, αντιμετώπισε ένα σωρό προβλήματα τραυματισμών και τώρα επιστρέφει αναγκαστικά στον Ολυμπιακό.

Το βασικό ζητούμενο για τους Πειραιώτες βεβαίως είναι το πώς θα τον ξεφορτωθούν. Κι αυτό, γιατί ο Νιγηριανός διαδίδει αριστερά – δεξιά ότι αν δεν βρει ένα συμβόλαιο ισάξιο με αυτό που παίρνει στην Ελλάδα, δύσκολα θα αποχωρήσει.

Με λίγα λόγια, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να "κάτσει" στο συμβόλαιό του. Κακό μπελά βρήκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αν δει ότι τραβάει το θέμα του αρκετά και δεν βρίσκει λύση, δεν αποκλείεται να τον πληρώσει στο τέλος για να φύγει...

Έχοντας τελευταία παρουσία τον περασμένο Οκτώβριο στο ντέρμπι της Λεωφόρου και μηδενική συμμετοχή στην Λας Πάλμας στο δεύτερο μισό της σεζόν συν φυσικά τα προβλήματα τραυματισμού, αντιλαμβάνεστε ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα όχι μόνο να καλύψει το συμβόλαιο που παίρνει, αλλά να τον βάλει γενικώς στη "μηχανή" της...