Μαρκίζιο - Μπαρτσάλι στα "δίχτυα" Ολυμπιακών στη Μύκονο!

Τις διακοπές τους στο "νησί των ανέμων" απολαμβάνουν οι Ιταλοί αστέρες της Γιουβέντους και ορισμένοι Ολυμπιακοί δεν έχασαν την ευκαιρία να τους “προσκαλέσουν” στην ομάδα τους!

Μαρκίζιο - Μπαρτσάλι στα "δίχτυα" Ολυμπιακών στη Μύκονο!

Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν απαρατήρητοι δύο ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, όπως οι Κλαούντιο Μαρκίζιο και Αντρέα Μπαρτσάλι.

Οι δύο Ιταλοί άσοι της Γιουβέντους απολαμβάνουν εδώ και δύο-τρεις μέρες ένα μέρος των διακοπών τους στην Μύκονο, έχοντας φυσικά για παρέα τις συζύγους τους και καλούς τους φίλους. Μεταξύ άλλων είναι και ο 25χρονος Ιταλός μέσος Στέφανο Στουράρο, επίσης των "μπιανκονέρι".

Ο Μαρκίζιο και ο Μπαρτσάλι, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από αρκετό κόσμο στις βόλτες που έκαναν στα σοκάκια του "νησιού των ανέμων" έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν μπροστά τους μία παρέα Ολυμπιακών.

Ένας εξ αυτών ήταν τόσο ενημερωμένος που έπιασε τον Μπαρτσάλι και του είπε ότι γνωρίζει πώς τελειώνει το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους και πώς παρά τα 37 χρονάκια που κουβαλάει στην πλάτη του, έχει όνειρο ως οπαδός και της Εθνικής Ιταλίας να τον δει μια μέρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μπαρτσάλι χαμογέλασε, έβγαλε τις κλασικές φωτογραφίες και αποχώρησε. Ήταν και μεσημεράκι και μόλις είχαν ολοκληρώσει το φαγητό τους...