Στη NOVA το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Το φιλικό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Η NOVA ανακοίνωσε πως θα δείξει την αναμέτρηση την Πέμπτη (6/8), ωστόσο ίσως η ημερομηνία αλλάξει εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού στους «ασπρόμαυρους». 

Στη NOVA το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Η NOVA θα καλύψει τηλεοπτικά το φιλικό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωση η ίδια. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι Περιστεριώτες και η NOVA έχουν συμφωνήσει για τα εντός παιχνίδια της ΠΑΕ, για τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς το «deal» να έχει πάρει επίσημη μορφή.

Η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει πως η διεξαγωγή του αγώνα θα γίνει την Πέμπτη (6/8, 19.30) στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο ίσως αυτό αλλάξει. Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος ζήτησε να γίνει το ματς την επομένη, δηλαδή Παρασκευή (7/8).

Ο λόγος είναι πρακτικός, αφού είναι απαραίτητο να έχουν βγει τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων που θα υποβληθούν την Πέμπτη (7/8) οι παίκτες και το τιμ του ΠΑΟΚ για τον κορονοϊό κι επειδή αυτό δεν γίνεται να συμβεί την ίδια μέρα, ο Ατρόμητος έχει κάνει την κρούση στους Θεσσαλονικείς για να γίνει το παιχνίδι 24 ώρες αργότερα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας