Παραμένει ίδια η κατάσταση για Σα και Σούμπασιτς στον Ολυμπιακό

Ο Σα διατηρήθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού μολονότι είναι τραυματίας και ο Σούμπασιτς δεν έχει καμία ενημέρωση ότι έχει αλλάξει κάτι ως προς την προσφορά που έχει από τους «ερυθρόλευκους».

Παραμένει ίδια η κατάσταση για Σα και Σούμπασιτς στον Ολυμπιακό

Ο Ζοσέ Σα τελικά έμεινε στη λίστα του Ολυμπιακού για το ματς με την Γουλβς, αλλά και για το Final-8 του Europa League, αν και εφόσον φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» ξεπεράσουν το εμπόδιο των «λύκων».

Ο τραυματισμός στο χέρι δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στην Αγγλία, επίσης δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ούτε στους αγώνες της Γερμανίας σε περίπτωση πρόκρισης, αλλά η παρουσία του και μόνο στα αποδυτήρια θα αποτελεί και μία ψυχολογική «ντόπα» στους συμπαίκτες του.

Πολύς ντόρος λοιπόν έχει δημιουργηθεί για το αν ο τραυματισμός του Σα επηρεάσει την υπόθεση της μεταγραφής του και τη μη πραγματοποίησή της. Στην Αγγλία λένε ότι ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες δεν ανησυχεί! Ο Μέντες που άφηνε να εννοηθεί ότι έχει έτοιμη πρόταση για τον Σα, μόλις ολοκληρωνόταν το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα δεδομένα δεν αλλάζουν ως προς το πώς προετοιμάζει το μέλλον του πελάτη του...

Την ίδια στιγμή στην Κροατία υπάρχει η βεβαιότητα ότι η κατάσταση με τον Ντάνιελ Σούμπασιτς επίσης δεν αλλάζει. Δηλαδή, η πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στον 35χρονο γκολκίπερ για διετές συμβόλαιο, εξακολουθεί να ισχύει.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι στην παρούσα φάση (άνοιξε κιόλας η θερινή μεταγραφική περίοδος και με τη βούλα), ο Σα εξακολουθεί να είναι στη «βιτρίνα» του μανατζερικού γραφείου του Μέντες για μία πιθανή πώληση στην Αγγλία ή στην Ισπανία και ο Σούμπασιτς από την πλευρά του περιμένει τις εξελίξεις με τον Πορτογάλο γκολκίπερ και κατ’ επέκταση στο ακουστικό του τον Ολυμπιακό.

Δεν έχει διαφοροποιηθεί με λίγα λόγια η κατάσταση με τον «άσο» για την επόμενη σεζόν. Το αν θα φύγει τελικά ο Σα και θα έρθει ο Σούμπασιτς, αυτό δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα, γιατί αν έρθει όντως πρόταση για τον Σα θα πρέπει να ικανοποιηθεί ο Ολυμπιακός.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι οι διάφορες «διεργασίες» που γίνονται στην υπόθεση του τερματοφύλακα δεν έχουν παύσει εξαιτίας του τραυματισμού του Πορτογάλου.