Κι άλλος παίκτης της Μπράγκα για τον Ολυμπιακό!

Μετά τους Ντανίλο και Βούκσεβιτς, που για διαφορετικούς λόγους ήταν δύσκολο να ντυθούν στα κόκκινα, άλλο ένα όνομα από τους “αρσεναλίστας” ξαναβρέθηκε στο προσκήνιο, αυτό του επιθετικού Ντιέγκο Σόουζα.

Κι άλλος παίκτης της Μπράγκα για τον Ολυμπιακό!

Τα σενάρια συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό και τελευταίο είναι αυτό που αφορά τον Ντιέγκο Σόουζα. Ποιος είναι ο κύριος; Πρόκειται για 28 ετών Βραζιλιάνο επιθετικό, ύψους 1.90μ. που αγωνίζεται στην Μπράγκα.

Είναι ο τρίτος παίκτης από τους “αρσεναλίστας” που ακούγεται ότι εξετάζει ο Ολυμπιακός μετά τους χαφ Ντανίλο και Νίκολα Βούκσεβιτς.

O Nτιέγκο Σόουζα έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των επιθετικών που έχουν γραφτεί τον τελευταίο μήνα για τους Πειραιώτες μετά τους Ντέιβερσον της Παλμέιρας και Φαμπρίτσιο της Πορτιμονένσε.

Τα στατιστικά του Βραζιλιάνου επιθετικού είναι αξιοπρεπέστατα. Σε σύνολο 27 αγώνων βρήκε δίχτυα 12 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Δηλαδή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Πορτογαλίας, αλλά και στο Europa League.

Η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ και... βάλε, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Παραμένει ψηλά ο Φαμπρίτσιο

Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως έχει δείξει τις διαθέσεις του ως προς τον φορ που θα πάρει φανέλα βασικού με το "καλημέρα".

Ψηλότερα στη λίστα είναι ο Ντέιβερσον, αλλά τα 8 εκατομμύρια ευρώ που εξακολουθεί να ζητάει η Παλμέιρας, αναγκάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό και κατ' επέκταση τον Ολυμπιακό να εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις με πρώτη-πρώτη τον Φαμπρίτσιο.

Ο 28χρονος φορ της Πορτιμονένσε έχει κάνει και ο ίδιος άνοιγμα στον Ολυμπιακό με διάφορες τοποθετήσεις των εκπροσώπων του, αλλά θέλει αρκετή δουλειά και η συγκεκριμένη υπόθεση.