Η αισιοδοξία της Μπενφίκα για Σεμέδο!

Η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» αναφέρει ότι η Μπενφίκα θεωρεί πώς με 10 εκ. ευρώ μπορεί να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Η αισιοδοξία της Μπενφίκα για Σεμέδο!

Σχεδόν σε καθημερινή βάση ο Ρούμπεν Σεμέδο βλέπει το πρόσωπό του να φιγουράρει στον πορτογαλικό Τύπο με... κοινό παρονομαστή το σοβαρό ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτησή του και λιγότερο της Πόρτο.

Η παρουσία του Ζόρζε Ζεσούς στο Ντα Λουζ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο Σεμέδο στη Σπόρτινγκ, δίνει - σύμφωνα με τους Ίβηρες - το προβάδισμα στην Μπενφίκα για να κάνει δικό της τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Η δε πορτογαλική εφημερίδα «Ο Jogo» σημείωσε στο ρεπορτάζ της ότι οι «αετοί» κοστολογούν τον Σεμέδο με 10 εκ. ευρώ και εκτιμούν ότι αν κάνουν μία τέτοια προσφορά στον Ολυμπιακό, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα τον βάλουν στο αεροπλάνο και θα τον στείλουν στην Λισσαβώνα.

Είναι ένα σενάριο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιεικώς «αισιόδοξο» από πλευράς Μπενφίκα. Ο Σεμέδο αν φύγει ποτέ από τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να πωληθεί με 10 εκ. ευρώ. Κοστολογείται με περισσότερα χρήματα...

Ίσως το «10άρικο» να είναι η αφετηρία των συζητήσεων που θέλει να ανοίξει η Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι οι Πειραιώτες θα δεχτούν την πρόταση των Πορτογάλων.