Καμία εξέλιξη με τα μεταγραφικά έως την Γουλβς, εκτός και αν...

Στον Ολυμπιακό είναι προσηλωμένοι στην πρόκριση στο «Final-8» του Europa League και για τις επόμενες τρεις μέρες τα μεταγραφικά σενάρια περνούν σε δεύτερη μοίρα. Εκτός κι αν προκύψει... Ονιεκούρου ή κάποια άλλη σούπερ περίπτωση!

Καμία εξέλιξη με τα μεταγραφικά έως την Γουλβς, εκτός και αν...

Ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται στις μεταγραφικές του υποθέσεις. Έχει κλείσει ουσιαστικά τον Γκραντέλ και τον Σούμπασιτς, τους έχει «σταντ μπάι» και πλέον αυτό που ενδιαφέρει άπαντες στο λιμάνι δεν είναι τίποτε άλλο από το να φύγουν με το εισιτήριο της πρόκρισης το βράδυ της Πέμπτης (6/8) από το Γουλβερχάμπτον.

Τούτες τις μέρες έως και το παιχνίδι με την Γουλβς, δύσκολα αναμένεται να σημειωθεί κάποια σοβαρή εξέλιξη, μολονότι ο Ολυμπιακός είναι καθημερινά σε επαφές και σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ωστόσο, θα πρέπει να συμβεί κάτι... συνταρακτικό για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε κάποια μεταγραφική κίνηση έως και λίγη ώρα πριν από τη σέντρα με τους «λύκους».

Θα πρέπει π.χ. να συμβεί κάτι με τον Ονιεκούρου της Μονακό, που αποτελεί τον διακαή πόθο του Μαρτίνς ή να παρουσιαστεί κάποια άλλη σούπερ περίπτωση, την οποία ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κυνηγήσει οπωσδήποτε. Δεν φαίνεται ωστόσο κάτι τέτοιο στον... ορίζοντα.

Κατά συνέπεια, το πιθανότερο σενάριο είναι έως και την Πέμπτη (6/8) ναι μεν να συνεχιστούν τα μεταγραφικά σενάρια στον Τύπο (ελληνικό και διεθνή), δίχως όμως να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη...