Super League TV, ραντεβού Αλαφούζου, ΕΡΤ και αναβολή του πρωταθλήματος αν...

 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ  συμφώνησαν για τη  Super League TV και το ραντεβού Αλαφούζου με την ΕΡΤ στη συνεδρίαση της Super League 1. «Εδώ γίνονται αλλοπρόσαλλα πράγματα», η αντίδραση του Ολυμπιακού.

Super League TV, ραντεβού Αλαφούζου, ΕΡΤ και αναβολή του πρωταθλήματος αν...

Άναψαν τα αίματα στη Super League όταν ο Γιάννης Αλαφούζος έθεσε θέμα δημιουργίας της Super League TV και αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε ότι «ο μόνος ενδιαφερόμενος για τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος είναι η NOVA. Η COSMOTE δεν ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα. Μέσα στη διάρκεια της ημέρας θα έχω συνάντηση με ανώτατο στέλεχος της Κυβέρνησης, για να συζητήσουμε ώστε να υπογράψουν στην ΕΡΤ οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο».

Ξαφνικά έκανε και μια άλλη πρόταση: «Τον χειμώνα, όμως, πρέπει να κάτσουμε να συζητήσομε όλες οι ομάδες μεταξύ μας για να δημιουργήσουμε το Super League TV και να ελέγχουμε μόνοι μας τα δικαιώματα και την εικόνα μας».

Ακόμα, πρότεινε αναβολή της έναρξης του πρωτάθλημα εάν δεν έχουν όλες οι ομάδες συμβόλαιο. Έντονη ήταν η αντίδραση ομάδων που είχαν συμβόλαιο. «Υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαιά μας, πώς θα συζητήσουμε και θα ψηφίσουμε κάτι τέτοιο», αντέδρασε έντονα ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, στήριξε την πρόταση Αλαφούζου για να αντιδράσει εκ νέου ο Τάκης Αγραφιώτης: «Το πρωτάθλημα αρχίζει 12 Σεπτεμβρίου. Έχουμε μπροστά μας πάνω από ένα μήνα για συζητήσεις με τα κανάλια. Ας δούμε τι θα γίνει στα ραντεβού που έχετε να κάνετε. Πάντως, εδώ γίνονται αλλοπρόσαλλα πράγματα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, κάθε μέρα».