Έτσι έπαθε τη ζημιά ο Σα στην προπόνηση του Ολυμπιακού

Σε μία ανύποπτη φάση από το δίτερμα στον Ρέντη ο Ζοσέ Σα θα αναγκαστεί να δει τη ρεβάνς με την Γουλβς από την τηλεόραση! Πώς χτύπησε ο Πορτογάλος...

Έτσι έπαθε τη ζημιά ο Σα στην προπόνηση του Ολυμπιακού

Αν δεν σε θέλει η τύχη, τότε στις πιο ανύποπτες στιγμές, σε περιπτώσεις που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς, μπορεί να πάθεις τη ζημιά από το πουθενά. Κάτι τέτοιο συνέβη με τον Ζοσέ Σα, ο οποίος ούτε έπεσε άτσαλα στο έδαφος, ούτε χτύπησε σε σύγκρουση με αντίπαλό του στο δίτερμα, ούτε τον χτύπησε κάποιος άλλος... Από ένα σουτ του Φορτούνη την «πάτησε», από ένα σουτ της... καθημερινότητας.

Φυσικά και δεν ευθύνεται κανένας Φορτούνης για τον σοβαρό τραυματισμό του Σα που θα τον αφήσει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Γουλβς, εκεί όπου θα αναγκαστεί ο Πέδρο Μαρτίνς να ρίξει στη «μάχη» τον Μπόμπι Αλέν.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να έβαλε κάπως άτσαλα το χέρι του ο Σα, με αποτέλεσμα να του γυρίσει το χέρι και να αρχίσει να σφαδάζει από τους πόνους. Και πάλι όμως μιλάμε για μία τεράστια ατυχία, για κάτι που συμβαίνει μία φορά στις χίλιες!

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι τον αγώνα με την Γουλβς θα τον δει αναγκαστικά από την τηλεόραση ή από την εξέδρα (αν ταξιδέψει για λόγους εμψύχωσης στους συμπαίκτες του), του τοποθετήθηκε νάρθηκας και πλέον, αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει, δεν είναι τίποτε άλλο από το πότε θα επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Σοκ με Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό - Φόβοι για κάταγμα στο χέρι!

H επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Σα