H επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Σα

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι ο Ζοσέ Σα «πολύ δύσκολα θα προλάβει την Γουλβς», δίχως να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.

H επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Σα

Ο Ζοσέ Σα είναι ένα «κεφάλαιο» για τον Ολυμπιακό. Και επειδή είναι «κεφάλαιο», στον Ολυμπιακό ορθώς πράττουν και προσέχουν κάθε τους λέξη στις επίσημες ενημερώσεις τους, ειδικά σε ιατρικής φύσεως ζητήματα.

Ο Σα τραυματίστηκε στη σαββατιάτικη (1/8) προπόνηση έπειτα από σουτ, φαίνεται ότι του γύρισε το χέρι και αμέσως εκφράστηκαν φόβοι ότι μπορεί να έχει υποστεί κάταγμα, όπερ σημαίνει ότι αν επιβεβαιωθούν, τότε μπορεί να μείνει εκτός δράσης ακόμα και για δύο μήνες! Δεν συζητάμε καν δηλαδή για το αν θα μπει στο αεροπλάνο για την Αγγλία ή αν θα παίξει στον τελικό με την ΑΕΚ στις 30 Αυγούστου.

Κατευθείαν λοιπόν ο Πορτογάλος γκολκίπερ πήγε στο Μετροπόλιταν για μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Σοκ με Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό - Φόβοι για κάταγμα στον καρπό!

Ποια είναι η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού; Ότι «τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι στην σημερινή προπόνηση και είναι πολύ δύσκολο να προλάβει την Γουλβς». Δεν δόθηκαν δηλαδή περαιτέρω λεπτομέρειες...

Το ζητούμενο βέβαια δεν είναι αν θα προλάβει την Γουλβς (που δεν θα την προλάβει), αλλά να έχει υποστεί τη μικρότερη δυνατή ζημιά.