Ξάνθη: «Βράζουν» με τον Μπουτσικάρη

Η Ξάνθη κατηγορεί τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, πως λειτούργησε εξωθεσμικά ζητώντας από την ΕΠΟ μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ξάνθη: «Βράζουν» με τον Μπουτσικάρη

Η επιστολή της Super League με την οποία ζητά από την ΕΠΟ τον ορισμό του αγώνα μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ακριτών.

Η ΠΑΕ Ξάνθη με επιστολή που κοινοποίησε μάλιστα σε όλες τις άλλες ομάδες της λίγκας καταφέρεται εναντίον του προέδρου του συνεταιρισμού, Λεωνίδα Μπουτσικάρη κατηγορώντας τον πως πήρε δική του πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα η Ξάνθη διαμαρτύρεται προς τον Μπουτσικάρη τονίζοντας πως απέστειλε «προσωπική επιστολή» προς την επιτροπή της ΕΠΟ. Μάλιστα αναφέρει πως αυτό αποτελεί παραβίαση του καταστατικού, ενώ επισημαίνεται πως, αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι και θεσμική εκτροπή.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ημέρες μετά τη λήξη των πλέι άουτ οι ακρίτες είχαν προχωρήσει στη λύση των συμβολαίων σχεδόν όλης της ομάδας.

Από χθες όμως ξεκίνησαν διαδικασίες για να κάνουν επαγγελματίες αρκετούς παίκτες από τις ακαδημίες, μια και διαπίστωσαν πως τελικά είναι πολύ πιθανό να δώσουν τον αγώνα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, διαδικασία από την οποία θα «αποφασιστεί» η ομάδα που θα παίζει τη νέα σεζόν στη Super League.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η επιστολή της ΠΑΕ Ξάνθης:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι έχετε αποστείλει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την οποία ζητάτε τον άμεσο ορισμό μπαράζ.

Αν όντως αυτό συμβαίνει η έκπληξη μας δεν είναι μόνο δυσάρεστη, αλλά η ενέργειά σας αυτή συνιστά ευθεία παραβίαση του καταστατικού μας και των κείμενων διατάξεων, αφού εκτός των άλλων δεν έχει “παρθεί” καμία τέτοια απόφαση από το Δ.Σ. της Super League και επιπλέον δεν έχει ακόμη επικυρωθεί η βαθμολογία των θέσεων 7 – 14.

Ευχόμαστε να μην έχει συντελεστεί αυτή η θεσμική παρεκτροπή, άλλως οφείλετε να εξηγήσετε τους “ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ” σας οδήγησαν σε αυτή.

ΥΓ 1: Ο Αείμνηστος Ηλίας Ηλιού είχε πει: «Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα»

Με εκτίμηση,

Για την Α.Ο. «ΞΑΝΘΗ» Π.Α.Ε.

ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ