Υπόθεση Κάιπερς: Οι Βέλγοι μπλέκουν Ολυμπιακό

Ο 21χρονος φορ του Εργοτέλη δεν θέλει να πάει στην ΑΕΚ και αμέσως στην πατρίδα του ξεκίνησαν διάφορα σενάρια περί επιθυμίας του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Υπόθεση Κάιπερς: Οι Βέλγοι μπλέκουν Ολυμπιακό

Πολύ μπερδεμένη η υπόθεση του Ούγκο Κάιπερς. Ο 21χρονος “μπόμπερ” του Εργοτέλη ανακοίνωσε επισήμως ότι δεν θέλει να πάει στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι η “Ένωση” τα βρήκε σε όλα με την κρητική ομάδα.

Ωστόσο, οι “κιτρινόμαυροι” δεν τα βρήκαν με τον Βέλγο επιθετικό, με αποτέλεσμα να βγει στην πατρίδα του και να ανακοινώσει ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον “Δικέφαλο”.

Από χθες το βράδυ είχαν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια που ήθελαν τον Κάιπερς να δείχνει μία προτίμηση στον Ολυμπιακό.

Για να είμαστε ειλικρινείς, οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κάνει μία διερευνητική κίνηση προς τον Εργοτέλη πριν καμιά 20αριά μέρες και μόλις το είχε πληροφορηθεί ο Κάιπερς ήταν γοητευμένος μόνο με το γεγονός ότι ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός μαζί του!

Ωστόσο, είχε εμφανιστεί η ΑΕΚ που πρόσφερε μεταξύ άλλων και έμψυχα ανταλλάγματα, κάτι που ήθελε ο Εργοτέλης.

Να όμως που τα δεδομένα αλλάζουν, ο παίκτης έριξε άκυρο στην “Ένωση” και στο Βέλγιο μπλέκουν τον Ολυμπιακό. Είναι ένα σενάριο πάντως που στην παρούσα φάση δεν επιβεβαιώνεται...

Είναι μία υπόθεση που τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Οπότε, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βέλγος επιθετικός. Αυτή τη στιγμή πάντως ο ίδιος δεν θέλει να πάει στην ΑΕΚ και κατά δήλωσή του προτιμάει να μείνει άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη. Έχει δρόμο όμως η υπόθεση...