Πανιώνιος: Αποχωρεί ο Κόρμπος!

Μετά από 5,5 χρόνια παρουσίας του στη Νέα Σμύρνη, ο Παναγιώτης Κόρμπος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον Πανιώνιο.

Πανιώνιος: Αποχωρεί ο Κόρμπος!

Ο Πανιώνιος με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ετοιμάζεται για την Super League 2 την επόμενη σεζόν, εκτός από την περίπτωση που η ΕΠΟ αποφασίσει την Δευτέρα αναδιάρθρωση.

Ανεξαρτήτου κατηγορίας, πάντως, στη Νέα Σμύρνη αναμένονται μεγάλες αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν σε πρόσωπα, και μία από αυτές αφορούν και τον Παναγιώτη Κόρμπο.

Ο αρχηγός των «κυανόλευκων», όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να αποχωρήσει από την Πλατεία, κάτι που αποτελεί επιθυμία και των δύο πλευρών.

Κατά την διάρκεια της σεζόν, έλαβαν χώρα ορισμένα περιστατικά που δυσαρέστησαν τον Κόρμπο και ήταν κοινό μυστικό ότι δύσκολα θα βρίσκεται στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Για τον 35χρονο άσο, μάλιστα, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος αναζητά έμπειρους παίκτες και έχει ήδη συμφωνήσει με τον πρώην «κυανόλευκο» Ντομίνγκες.

Ο Κόρμπος ήταν κάτοικος Νέας Σμύρνης για τα τελευταία 5,5 χρόνια, ενώ έχει πραγματοποιήσει 167 συμμετοχές, έχοντας πανηγυρίσει και 5 γκολ.