Ο Πρίσιτς ήλθε, είδε και απήλθε: Πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα του!

Τα δεδομένα στην υπόθεση του Βόσνιου χαφ ανατρέπονται από ώρα σε ώρα. Ο 24χρονος άσος έφυγε από την Ελλάδα, μελετάει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και μέσα στην εβδομάδα θα οριστικοποιηθεί σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

 

 

Ο Πρίσιτς ήλθε, είδε και απήλθε: Πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα του!

Τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό στην υπόθεση του Σανίν Πρίσιτς. Τίποτα απολύτως! Ο Βόσνιος χαφ που ήρθε άρον-άρον στην Ελλάδα, καθώς είχε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τους “ερυθρόλευκους”, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, φήμες λένε ότι μίλησε και με τον Πέδρο Μαρτίνς και έφυγε από τη χώρα μας πριν από λίγες ώρες.

Από το μεσημέρι της Κυριακής (27/5) έχει κυκλοφορήσει ορθώς ένα σενάριο που ήθελε τον Ολυμπιακό να συναντάει ένα σωρό εμπόδια στην προσπάθεια απόκτησης του Πρίσιτς και πώς η αισιοδοξία που έβγαινε χθες, σαν να καταλάγιασε κάπως...

Η αλήθεια είναι ότι ο Πρίσιτς έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις εκτός από του Ολυμπιακού. Φημολογείται ότι μία προσφορά είναι από αγγλική ομάδα και συγκεκριμένα από την Γουέστ Μπρομ που υποβιβάστηκε στην Championship.

Aπλώς η προσφορά των “ερυθρολεύκων” τον έχει βάλει σε σοβαρές σκέψεις παρόλο που έχουν κάνει μπάσιμο κι άλλες ομάδες. Λέγεται ότι του προσφέρεται πολύ καλό κλειστό τριετές συμβόλαιο που δεν είναι εύκολο να το βρει από κάπου αλλού.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν όλα είναι ανοικτά και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πρίσιτς που δεν είναι πλέον στην Ελλάδα, σκέφτεται πολύ σοβαρά την προοπτική του Ολυμπιακού παρόλο που το ελληνικό πρωτάθλημα είναι γενικότερα αποκρουστικό συγκριτικά με την Primera Division ή ακόμη-ακόμη και την Championship.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει το θέμα με τον Πρίσιτς, καθώς και ο Βόσνιος χαφ που έμεινε ελεύθερος από την Ρεν, θέλει άμεσα να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.