Σε διαπραγματεύσεις με τον Ερυθρό Αστέρα ο Μακέντα

Ο Ιταλός επιθετικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και είναι σε προχωρημένες επαφές με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου

Σε διαπραγματεύσεις με τον Ερυθρό Αστέρα ο Μακέντα

Μπορεί να είναι σε επαφές με ομάδες από το Ντουμπάι ή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με τον Ερυθρό Αστέρα ο Φεντερίκο Μακέντα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σερβία, πολύ δυνατά για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού έχει μπει ο πρωταθλητής της χώρας και μάλιστα βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις.

Είχε μια καταπληκτική σεζόν, σκοράροντας 12 γκολ σε 23 ματς και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο, διεμήνυσε στους ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα ότι η προτεραιότητά του ήταν να πάει στη Μέση Ανατολή.

Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό τον δένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, που σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου πρέπει να πληρώσουν τους «πράσινους» για να τον αποκτήσουν.

Από την πλευρά του «τριφυλλιού» έχει γίνει σαφές πως ο παίκτης παραχωρείται με ένα ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.


Το δεδομένο επίσης όμως είναι ότι ο παίκτης με τον Καρλίτος στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού δεν έχει χώρο για να βρει χρόνο συμμετοχής και είναι βέβαιο πως θα αναζητήσει τρόπο για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.