Ο Ανδριόπουλος αποκάλυψε πότε θα παίζει η ΑΕΚ στο νέο γήπεδό της

Ο project manager του έργου στη Νέα Φιλαδέλφεια, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ανέφερε ότι τον Ιούνιο του 2021 η ΑΕΚ θα παίζει στο νέο γήπεδό της.

Ο Ανδριόπουλος αποκάλυψε πότε θα παίζει η ΑΕΚ στο νέο γήπεδό της

Μεγάλο αφιέρωμα στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προβλήθηκε στην εκπομπή του OPEN, «Open Sport».

Περιλάμβανε εντυπωσιακά πλάνα του γηπέδου καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις των project manager, Δημήτρη Ανδριόπουλου, του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρου, του Στέλιου Σεραφείδη και του ηθοποιού και οπαδού της ομάδας, Αντώνη Αντωνίου.

Όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εκπομπή ο project manager του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, η ΑΕΚ αναμένεται να αγωνίζεται στο νέο της γήπεδο τη σεζόν 2021-2022. «Δεν μπορώ να προβλέψω εμπόδια ώστε η ΑΕΚ να μην παίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια τη μεθεπόμενη περίοδο. Ελπίζουμε του χρόνου τον Ιούνιο να μιλάμε για το άνοιγμα του νέου γηπέδου», ήταν τα λόγια του Ανδριόπουλου.

Παράλληλα συγκλονίζουν η ατάκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ένωσης και προέδρου του συλλόγου των παλαιμάχων, Στέλιου Σεραφείδη ο οποίος είπε: «Να προλάβω το γήπεδο και ας… ξεμπαρκάρω», καθώς και του κ. Αντωνίου που εκμυστηρεύτηκε το πως φαντάζεται ο ίδιος τη πρώτη μέρα το νέο του γήπεδο.