Λάζαρ, η πρώτη μεγάλη μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός μπορεί να καυχιέται ότι ήδη έκανε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του, τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς.

Λάζαρ, η πρώτη μεγάλη μεταγραφή

Τελείωσε επιτέλους το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ σε μια περίεργη χρονιά και ο Ολυμπιακός μπορεί να καυχιέται ότι ήδη έκανε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του, τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς.

Η μετάβαση στην επόμενη χρονιά είναι δύσκολη, χωρίς ξεκούραση και πλεονέκτημα θα έχει η ομάδα που θα κρατήσει τον ίδιο προπονητή και τους ίδιους παίκτες, γιατί δεν θα υπάρξουν διακοπές. Η ομάδα που θα τερματίσει, η ίδια θα ξεκινήσει και η παρουσία του 23χρονου Σέρβου κάνει τον Μαρτίνς να χαμογελά, αφού έβγαλε λαγό από το καπέλο πριν κλείσει η αυλαία.

Ο Ραντζέλοβις έπαιξε στα δύο τελευταία ματς με ΟΦΗ και ΑΕΚ, ήταν ο κορυφαίος και πέτυχε ισάριθμα γκολ, τα πρώτα του στο εφετινό πρωτάθλημα, αν και το περασμένο καλοκαίρι μάς έδωσε τα διαπιστευτήριά του και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Ολυμπιακού και ο Μαρτίνς τον υπολογίζει στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και στη ρεβάνς με τη Γουλβς.

Το ταλέντο του, η ευστοχία του, η δίψα για μπάλα κάνουν τον Σέρβο πολύτιμο για τα επόμενα δύο ματς, αλλά και υπολογίσιμο για την επόμενη χρονιά, βάζοντας προς το παρόν πάγο στις προσπάθειες εξεύρεσης εξτρέμ που θα καλύψει το κενό του Ποντένσε. Ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου βρίσκεται στον Ρέντη και δεν χρειάζεται να ξοδέψουν εκατομμύρια για να φέρουν κάποιον από το εξωτερικό. Αρκεί να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες ο Μαρτίνς και να ακολουθεί πιστά την τακτική ο Ραντζέλοβιτς, διότι κάνει άναρχο παιχνίδι.

Όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου, δεν θα έχει καμία σχέση με τα δύο ματς των πλέι οφ με την ΑΕΚ, αφού το κίνητρο θα είναι μεγάλο για την «Ένωση» ύστερα από 3 χαμένους τελικούς σε Βόλο και ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός εξάλλου δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της εύκολης επικράτησης στα καλοκαιρινά παιχνίδια, ενώ όσον αφορά την έδρα του τελικού, έπρεπε εξ αρχής να δηλώσει ότι παίζει σε οποιοδήποτε γήπεδο την αντίπαλό του, γιατί απλά είναι πολύ καλύτερος.