Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο τραυματισμός του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη  στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ αποδείχθηκε πιο σοβαρός με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση

Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Χατζηθεοδωρίδης

Την πόρτα του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη κτύπησε η ατυχία, καθώς ο τραυματισμός του Έλληνα παίκτη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ, αποδείχθηκε πιο σοβαρός, με αποτέλεσμα το μεσημέρι της Τρίτης (21/07), να οδηγηθεί εκτάκτως σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς που είχε υποστεί στην αριστερή ποδοκνημική.

Η πρώτη μαγνητική είχε δείξει «...ρήξη του δελτοειδούς συνδέσμου και της κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης». Ο παίκτης ακολούθησε για ένα διάστημα αποθεραπεία, η οποία ωστόσο, δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι ενοχλήσεις συνεχίστηκαν και υποβλήθηκε σε δεύτερη μαγνητική, η οποία έδειξε πως το σημείο τραυματισμού «...είχε επουλωθεί πλημμελώς»!

Για να ξεπεράσει λοιπόν μια και καλή το πρόβλημα, αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο το μεσημέρι της Τρίτης (21/07), προκειμένου να καθαριστεί.

Ο Χατζηθεοδωρίδης θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη (22/07) και ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στην εκκίνηση της νέας σεζόν.