ΠΑΟΚ: Στο Πήλιο η προετοιμασία - Με Ατρόμητο και Βόλο τα πρώτα φιλικά

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Στο Πήλιο οι προπονήσεις.

ΠΑΟΚ: Στο Πήλιο η προετοιμασία - Με Ατρόμητο και Βόλο τα πρώτα φιλικά

Στις 30 Ιουλίου, στις 10:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ορίστηκε το ραντεβού των παικτών του ΠΑΟΚ για την έναρξη της προετοιμασίας της σεζόν 2020-21

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Το τελευταίο σφύριγμα ακούστηκε, τα φώτα έσβησαν. Η σεζόν 2019-20 έχει ήδη καταχωρηθεί στη μνήμη. Ενδεχομένως ως μια διδακτική εμπειρία από εκείνες που πρέπει ν’ αποτελέσουν κίνητρο ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει καλύτερος σε όλους τους τομείς και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η σεζόν 2020-21, άλλωστε, είναι μια ανάσα μακριά. Κυριολεκτικά. Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου, στις 10:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη ως τις 4 Αυγούστου οπότε και θα μεταβεί στο Πήλιο προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα μίνι στάδιο προετοιμασίας και να δώσει δύο φιλικούς αγώνες.

Στις 6 Αυγούστου κόντρα στον Ατρόμητο και στις 10 Αυγούστου απέναντι στον Βόλο.

Μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο προπονητικό του κέντρο. Για το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την πρώτη επίσημη υποχρέωσή του, στις 25/26 Αυγούστου για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Δικέφαλος βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλων για την πραγματοποίηση άλλων δύο φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Η κλήρωση για τον ευρωπαϊκό αντίπαλο του ΠΑΟΚ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, στη Νιόν της Ελβετίας και θυμίζουμε πως για την σεζόν 2020-21 ο δεύτερος κι ο τρίτος προκριματικός γύρος του Champions League θα διεξαχθούν με μονά ματς στην έδρα της ομάδας που θα προκύψει στην κλήρωση».