Φουλάρει για Πρίσιτς ο Ολυμπιακός

Φαβορί πλέον ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του 25χρονου χαφ, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν μια... ανάσα από τη Βαλένθια!

Φουλάρει για Πρίσιτς ο Ολυμπιακός

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σάνιν Πρίσιτς βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός. Λίγο νωρίτερα τα Μέσα της Βοσνίας έκαναν λόγο για "ρελάνς" των Πειραιωτών σε σχέση με την περίπτωση του 25χρονου χαφ, η οποία επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

Ο Πρίσιτς τις προηγούμενες μέρες είχε βρεθεί μια... ανάσα από τη μεταγραφή του στη Βαλένθια, ωστόσο ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στην υπόθεση και πλέον φουλάρει για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με τον 24χρονο Βόσνιο χαφ που μένει ελεύθερος από την Ρεν και πολιορκήθηκε από Βαλένθια και Λάτσιο. Ίσως και μέσα στη μέρα να βρίσκεται, μάλιστα, στην Αθήνα.

Ο Πρσιτς αποτελεί 100% επιλογή του Φρανσουά Μοντέστο. Παίζει και ως «εξάρι», και ως «οκτάρι», ενώ αρκετές φορές στην Ρεν αγωνίστηκε και ως «δεκάρι». Αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς στη μεσαία γραμμή του νέου Ολυμπιακού.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 20 συμμετοχές με 2 γκολ. Ταλαιπωρήθηκε για τέσσερις μήνες με ένα πρόβλημα στο γόνατο, αλλά από τις 26 Ιανουαρίου έπαιξε ανελλιπώς, δείχνοντας ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του.