Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 1-1: Οι Αρκάδες πρώτοι και αήττητοι στα πλέι άουτ

Στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ο Αστέρας Τρίπολης και η Λαμία αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 και οι Αρκάδες τερμάτισαν πρώτοι και αήττητοι

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία  1-1: Οι Αρκάδες πρώτοι και αήττητοι στα πλέι άουτ

Ο Αστέρας Τρίπολης στην τελευταία αγωνιστική των πλέι αουτ, παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στη Λαμία, αλλά τερμάτισε πρώτος και αήττητος στο μίνι πρωτάθλημα. Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν τα πλέι άουτ με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Φθιώτιδας από τότε που την ανέλαβε ο Γιώργος Πετράκης έχει φέρει τρία 0-0 και ένα 1-1! Με το Βόλο εκτός έδρας και με Ξάνθη και ΑΕΛ ντός, τα 0-0 και το 1-1 κόντρα στους Αρκάδες.

Στη χθεσινή αναμέτρηση ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο ματς και στην πρώτη του αξιόλογη επίθεση στο 18’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κρέσπι. Έτσι έληξε το πρώτο μέρος και με το ξεκίνημα της επανάληψης το συγκρότημα της Φθιώτιδας ισοφάρισε με τον Μπιανκόνι (50’). Στη συνέχεια άνοιξε το παιχνίδι και δημιουργήθηκαν ευκαιρίες στις δύο εστίες, αλλά δεν άλλαξε το 1-1.

Μικρογραφία

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Σκόρερ: Κρέσπι (18’), Μπιανκόνι (50’),

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Κίτρινες: Σκόνδρας (23’), Ασίγκμπα (43’), Παπαδόπουλος (57’), Αντζουλάς (88’).

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (4-3-2-1): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεζ, Σίτο (81’ Τζίμας), Ριέρα, Αλί Μπαμπά (46’ Μπαράλες). Κρέσπι.

ΛΑΜΙΑ (4-4-2): Επασί, Σκόνδρας (84’ Καραγιάννης) , Ασίγκμπα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπαχανάκ, Βασιλόγιαννης (75’ Νικολόπουλος), Μπουλούλης, Ρόμανιτς, Αραβίδης (84’ Σάσι), Μπιανκόνι (68’ Καραμάνος).