Ντάνιελ Αντέτζο: «Έχουμε συμφωνήσει με τη Λαμία, είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα»

Ο Νγηριανός κεντρικός αμυντικός Ντάνιελ Αντέτζο μίλησε στην Ιταλία και επιβεβαίωσε πως θα παραμείνει στη Λαμία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ντάνιελ Αντέτζο: «Έχουμε συμφωνήσει με τη Λαμία, είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα»

Ο Ντάνιελ Αντέτζο θα είναι και τη νέα χρονιά παίκτης της Λαμίας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση και όπως είπε περνάει καλά στη χώρα μας, είναι χαρούμενος και θα συνεχίσει στον ΠΑΣ.

Ο Αντέτζο μίλησε στην ιστοσελίδα «CalcioWeb».

Για τη φετινή σεζόν στη Λαμία είπε: «Προσωπικά όλα πήγαν όπως ήθελα. Το ίδιο και για την ομάδα. Το πρόσημο στο τέλος της σεζόν είναι θετικό από όλες τις απόψεις. Επίσης πέτυχα και δύο γκολ».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου και έχουμε συμφωνήσει. Υπάρχει ήδη ταύτιση απόψεων σε όλα και απλά απομένει να επικυρωθεί η συμφωνία μας. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και νιώθω πραγματικά καλά εδώ».

Για τη Ρετζίνα: «Έχω μόνο καλά λόγια να πω! Έχω μεγαλώσει στο Ρέτζιο και αυτό δεν γίνεται να το ξεχάσω. Μόνο καλές αναμνήσεις έχω από την ομάδα, τον κόσμο της και την πόλη. Το ίδιο και από το Γκρανίλο. Μου έχει μείνει στη μνήμη ένα παιχνίδι για τα πλέι-οφ μπροστά σε 20.000 κόσμο».