Όταν φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν πάρτι για τα δελτία του Άρη και τραγουδούσαν «τιμή και δόξα στον οδηγό»

Η καζούρα των φίλων του ΠΑΟΚ σε αυτούς του Άρη για μια υπόθεση δελτίων πριν από πολλά χρόνια.

Όταν φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν πάρτι για τα δελτία του Άρη και τραγουδούσαν «τιμή και δόξα στον οδηγό»

Η ζωή κάνει κύκλους. Παίζει τα δικά της παιχνίδια. Όπως αυτό με τα δελτία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που δεν διέθεταν ιατρική θεώρηση. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με αφαίρεση βαθμών και μηδενισμό στο ματς. Οι μνήμες των παλαιότερων γύρισαν κάποια χρόνια πίσω. Τότε που οι φίλοι του ΠΑΟΚ έστηναν πάρτι στην εξέδρα με αφορμή των πάθημα του συντοπίτη Άρη που έψαχνε τα δελτία των παικτών του.

ΠΑΟΚ: Παραίτηση Παπασούλη για τα δελτία

Στις 26 Ιανουαρίου του 1997 ο Αθηναϊκός υποδεχόταν τον Άρη στο Βύρωνα. Ο Άρης καιγόταν για τη νίκη για να σωθεί. Το ματς δεν έγινε ποτέ γιατί οι φιλοξενούμενοι ξέχασαν τα δελτία στο πούλμαν. Το αναζήτησαν, είχε πάει από τον Βύρωνα στην Ελευσίνα και όταν τα δελτία έφτασαν τελικά στο γήπεδο, ήταν αργά. Στο τέλος της χρονιάς, ο Άρης υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του.

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε και ο Σαραϊδάρης για τα δελτία

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έστηναν πάρτι στα ματς που ακολούθησαν με τα συνθήματα «ο ΠΑΟΚτσής ο οδηγός τους πήρε τα δελτία και τον Άρη έριξε μία κατηγορία» και «ο ΠΑΟΚτσής ο οδηγός τους πήρε τα δελτία και εκδρομή στον Τύρναβο θα κάνει ο Σούπερ Τρία». Κορυφαίο όλων θεωρήθηκε το «τιμή και δόξα στον οδηγό που πήρε τα δελτία και πήγε στο βουνό». Κάποιοι κρατούσαν μεγάλα χαρτόνια ως δελτία και ένας οπαδός του ΠΑΟΚ, τιμόνι ως οδηγός...

Τα χρόνια πέρασαν και αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ είναι απ' ότι φαίνεται ο καμένος από μια υπόθεση δελτίων.