Super League 1: «Τελικός» για Champions League, στην Κρήτη ο Ολυμπιακός

Τα ματς Άρης - Παναθηναϊκός, ΟΦΗ - Ολυμπιακός, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Τετάρτης (15/7) για την 9η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1.

Super League 1: «Τελικός» για Champions League, στην Κρήτη ο Ολυμπιακός

Τρεις αναμετρήσεις σε «Κλ. Βικελίδης», «Γεντί Κουλέ» και ΟΑΚΑ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (15/7) στο πλαίσιο της 9η αγωνιστικής για τα Playoffs της Super League 1.

Στις 19:15 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (LIVE στο fosonline.gr) στο Ηράκλειο. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Αλλαγές στην αποστολή από τον Πέδρο Μαρτίνς, εκτός έμειναν οι Τσιμίκας, Σα, Γκιγιέρμε, Σεμέδο, Σίσε και Καμαρά. Με τα γνωστά προβλήματα θα παραταχθούν οι Κρητικοί, χωρίς Σωτηρίου, Τσιλιανίδη και Σόουζα η αποστολή του Γιώργου Σίμου.

Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη (19:15), Άρης και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι σε ένα ματς γοήτρου αλλά χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Με 15 παίκτες η αποστολή των «κιτρίνων» με τις γνωστές απώλειες, ενώ εκτός έμεινε και ο Κόρχουτ. Χωρίς Διούδη και Αγιούμπ οι «πράσινοι».

Στις 21:30 η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς τελικό για την δεύτερη θέση και κατ' επέκταση μία θέση στα προκριματικά του Champions League της νέας σεζόν. Η Ένωση θέλει το απόλυτο στα δύο ματς που απομένουν, ξεκινώντας από σήμερα (15/7) κόντρα στον «δικέφαλο», ο οποίος ψάχνει νίκη στο ΟΑΚΑ ή δύο βαθμούς στα δύο εναπομείναντα ματς. Άπαντες μέσα για τους «κιτρινόμαυρους», στην αποστολή και ο Αλμπάνης. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ οι Σφιντέρφσκι, Ίνγκασον, εκτός ο τιμωρημένος Ελ Καντουρί.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League 1:

Τετάρτη 15/7
19:15 Άρης - Παναθηναϊκός
19:15 ΟΦΗ - Ολυμπιακός
21:30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ