Παναθηναϊκός: Χωρίς Διούδη και Αγιούμπ η αποστολή με Άρη

Οι Σωκράτη Διούδης και Γιασίν Αγιούμπ αποκλείστηκαν από την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Άρη (15/07, 19:15).

Παναθηναϊκός: Χωρίς Διούδη και Αγιούμπ η αποστολή με Άρη

Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός αποστολής τον Σωκράτη Διούδη συνεχίζοντας το ροτέισον στη θέση του τερματοφύλακα. Γκολκίπερ πήρε στην αποστολή τους Ξενόπουλο, Χριστογεώργο και (για πρώτη φορά) τον 18χρονο Χατζηγιαννάκη, ο οποίος έγινε επαγγελματίας πριν από 20 μέρες.

Εκτός έμεινε και ο Γιασίν Αγιούμπ, παρότι συμμετείχε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Απών με άδεια ήταν ο Καρλίτος, ενώ θεραπεία έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Νατζ, Βέλεθ και Κόναν. Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Εμμανουηλίδης και Μαυρομμάτης.

Η αποστολή αποτελείται από 19 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους οι 14 είναι Έλληνες και μάλιστα οι 10 προέρχονται από την Ακαδημία.

Αναλυτικά η αποστολή: Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.