ΠΑΟΚ: Με Ίνγκασον και Σφιντέρσκι η αποστολή με ΑΕΚ

Οι Ίνγκασον και Σφιντέρσκι, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ (15/7).

ΠΑΟΚ: Με Ίνγκασον και Σφιντέρσκι η αποστολή με ΑΕΚ

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συμμετείχε σε μέρος της τελευταίας προπόνησης ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ αύριο (15/7, 21.30) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αμφότεροι οι παίκτες αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά κατάφεραν να τα ξεπεράσουν και τεθούν στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Εκτός «μάχης» και για αυτό το ματς είναι ο τιμωρημένος Ομάρ Ελ Καντουρί, οι τραυματίες Δημήτρης Πέλκας, Λάζαρος Λάμπρου και Ντάγκλας Αουγκούστο κι ο Γιόσιπ Μίσιτς.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα κρίνει τη μάχη της 2ης θέσης, έγινε στην Αθήνα καθώς μεσολαβούσαν μόνο τρεις μέρες από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Μετά την προπόνηση έγινε γνωστή η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Μάτος, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Βέρνμπλουμ, Λημνιός, Στοχ, Ζαμπά, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.