«Σφίγγα» για το μέλλον του ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό

O Μαρίνος Ουζουνίδης βάζει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πάνω από το οικονομικό αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί ο Παναθηναϊκός. Σφίγγα για το μέλλον του στους «πράσινους».

«Σφίγγα» για το μέλλον του ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό

«Έχω ενημερωθεί ότι προχωρά η διαδικασία της πληρωμής των παικτών, ελπίζουμε να κρατήσουν το λόγο τους. Δεν ξέρω, ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα. Αλλά, ας μην μιλάμε για λεφτά. Έχουμε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός» είπε ο Έλληνας προπονητής.

Ο Ουζουνίδης αναφέρθηκε ακόμη:

Στο αν ενδεχόμενη νίκη στο Φάληρο θα αποτελούσε παράσημο για την καριέρα του: "Δεν θα έλεγα ότι είναι παράσημο. Είναι το "ντέρμπι αιωνίων". Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο στο γήπεδο".

Στο γεγονός ότι είναι πιο ήρεμος σε σχέση με το παρελθόν: "Ναι, είναι γεγονός ότι είμαι πιο ήρεμος. Ήταν δύσκολα στη μεταγραφική περίοδο. Από την αρχή της σεζόν είχαμε ένα καλό ρόστερ, το οποίο πίστευα. Αλλά, είχαμε μόνο το κορμιά των παικτών κι όχι τα μυαλά τους. Μπορεί να λέμε ότι τα παιδιά που είναι εδώ υστερούν ή δεν έχουν ποιότητα, αλλά είναι σημαντικό ότι είναι εδώ. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με το σώμα, αλλά με το μυαλό. Το μυαλό δίνει οδηγίες".

Στη στήριξη από τον κόσμο: "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει τραβήξει πολλά, φέτος ακόμη περισσότερο. Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσαν να αντιδράσουν πολύ πιο άσχημα. Αλλά, ο κόσμος έδειξε πολλή υπομονή και στήριξε και τα παιδιά κι εμάς".

Στο αν θα ανανεώσει: "Είναι νωρίς να πω αν θα ανανεώσω, το συμβόλαιό μου εκπνέει το καλοκαίρι. Θα δει η τωρινή ή κάποια άλλη διοίκηση εάν έρθει τι είναι καλύτερο για την ίδια, κι εγώ φυσικά από την πλευρά μου τι είναι καλύτερο για εμένα. Δεν είναι η στιγμή να το συζητήσουμε τώρα. Έχουμε αγωνιστικά, που είναι πιο ενδιαφέροντα"

Τι περιμένει από τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο: "Τα παιδιά που θα παίξουν να δώσουν το 100%, να έχουμε διάταξη και συνοχή".