Παναθηναϊκός: Στις 6 Αυγούστου ξεκινάει προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Στις 6 Αυγούστου, στον Παναθηναϊκό θα κάνουν εκκίνηση στην προετοιμασία τους, με νέο προπονητή και με πολλές αλλαγές στο ρόστερ.

Παναθηναϊκός: Στις 6 Αυγούστου ξεκινάει προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Το χρονοδιάγραμμα φέτος των ομάδων μεταβλήθηκε άρδην, εξαιτίας του κορονοϊού και παρά το ότι παίζουν ακόμα οι περισσότερες, είναι αναγκασμένες να προγραμματίσουν και τον προετοιμασία τους για την επόμενη σεζόν. Αυτό έκαναν και στον Παναθηναϊκό που θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στις 19 Ιουλίου.

Στις 6 Αυγούστου, μετά από 18 ημέρες δηλαδή, οι «πράσινοι» θα κάνουν εκκίνηση στην προετοιμασία τους, με νέο προπονητή φυσικά και με πολλές αλλαγές στο ρόστερ.

Υπό τις οδηγίες του Ντάνι Πογιάτος, στον Παναθηναϊκό αφού περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πιθανότατα θα αναχωρήσουν στις 13 Αυγούστου για κάποιο προπονητικό κέντρο του εξωτερικού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εν συνεχεία, μετά από περίπου ένα δεκαήμερο, θα επιστρέψουν στην Αθήνα με το νέο πρωτάθλημα να κάνει σέντρα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Πάντως στον Παναθηναϊκό σκέφτονται- ανάλογα με τις εξελίξεις και την κατάσταση με τον κορονοϊό- μήπως δεν ταξιδέψουν στο εξωτερικό και κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Κορωπί.