Τζολάκης: «Πρόβα τζενεράλε ο ΠΑΟΚ για τελικό και Γουλβς»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα και για την επιτυχία του στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Τζολάκης: «Πρόβα τζενεράλε ο ΠΑΟΚ για τελικό και Γουλβς»

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν μοναδική για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, αφού κατάφερε να κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα και παράλληλα να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο που ήταν ένας από τους μεγάλους του στόχους. Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε στη Nova και αρχικά αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά που εξελίσσεται ιδανικά για τον ίδιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος από τη φετινή χρονιά που έχει περάσει. Έχω καταφέρει να συνδυάσω και το ποδόσφαιρο και το σχολείο. Πιστεύω έφτασα εκεί που ήθελα στο σχολείο και εκπλήρωσα τους στόχους. Θεωρώ ότι και στο ποδόσφαιρο έχω δουλέψει αρκετά και έχω βελτιωθεί για να φτάσω εκεί που πρέπει», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα είπε: «Ήταν μία ιδιαίτερη εβδομάδα που τα είχε όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που με εμπιστεύτηκε ο προπονητής και έκανα το ντεμπούτο μου στο πρωτάθλημα. Είμαι και πολύ ευτυχισμένος που τελείωσε μία δύσκολη χρονιά όσον αφορά στο σχολείο».

Πριν μερικές ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αναφερθεί σε αυτόν με τα καλύτερα λόγια κι εκείνος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προπονητή του τόνισε: «Είναι ένα κίνητρο τα λόγια του προπονητή, αλλά δεν παύει να δουλεύω το ίδιο και με την ίδια θέληση που έδειχνα όλο αυτό το διάστημα που κάνω προπονήσεις με την πρώτη ομάδα».

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε και για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το οποίο είπε: «Με την ίδια σοβαρότητα το αντιμετωπίζουμε. Δεν αλλάζουμε την τακτική μας. Στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη όπως θα κάνουμε και στα υπόλοιπα που έχουν απομείνει και στο τέλος να κάνουμε τον απολογισμό. Είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή ομάδα και το έχει αποδείξει άλλωστε. Είναι και μία πρόβα τζενεράλε για τα δύο ματς τόσο του Κυπέλλου όσο και με τη Γουλβς που είναι πολύ καθοριστικά».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζολάκη