Η Γουέστ Χαμ και τα 10 εκ. ευρώ για Σα!

Ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες αφήνει να εννοηθεί ότι θα φέρει πρόταση άνω των 10 εκ. ευρώ για τον Ζοσέ Σα και στο Λονδίνο επιμένουν για την Γουέστ Χαμ. Ανεπηρέαστος στον Ρέντη από τα μεταγραφικά σενάρια ο Πορτογάλος.

Η Γουέστ Χαμ και τα 10 εκ. ευρώ για Σα!

Έτοιμος να φέρει πρόταση άνω των 10 εκ. ευρώ είναι ο Ζόρζε Μέντες για τον Σα. Ο «χρυσοδάκτυλος» Πορτογάλος ατζέντης που έχει έναν... μαγικό τρόπο να κάνει απίστευτα «deals», εμφανίζεται αρκετά ενεργός το τελευταίο διάστημα για τον πελάτη του.

Δεν ξεκαθαριζόταν αν η πρόταση που θα φέρει θα καλύψει τη ρήτρα των 13 εκ. ευρώ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα, αλλά γινόταν μπόλικη κουβέντα για προσφορά άνω των 10, που και πάλι – αν όντως ισχύει – είναι μία προσφορά που δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητους τους «ερυθρόλευκους».

Οι νεότερες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τα όσα γράφαμε τις τελευταίες ημέρες ότι η Γουέστ Χαμ είναι η ομάδα που «καίγεται» για τερματοφύλακα και ο Σα είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας! Πρόταση ακόμα δεν έχει κάνει, ούτε κάποια κίνηση προς την πλευρά του παίκτη ή του Ολυμπιακού. Γνωρίζει όμως τα πάντα για το τι ισχύει με την περίπτωση του Σα.

Και το σημαντικό στοιχείο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι φαίνεται πώς έχουν φτιάξει και οι σχέσεις που είχαν... διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στους Λονδρέζους και τον Μέντες.

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει όλα αυτά τα μεταγραφικά σενάρια ο Πορτογάλος γκολκίπερ; Πολύ απλά δεν ασχολείται... Το μυαλό του είναι στον ΠΑΟΚ, στον τελικό του Κυπέλλου και στο ευρωπαϊκό όνειρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όπως έχει πει άλλωστε, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν. Τώρα, δεν «χαλάει» το μυαλό του με όλα αυτά που κυκλοφορούν για το μέλλον του.